Binnenschrijnwerk
404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-404,page-child,parent-pageid-413,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Binnenschrijnwerk

Een goeie partner vinden voor op maat schrijnwerk is geen makkelijke opdracht. En toch durven wij beweren dat het wel kan.
Naast onze activiteiten als parketlegger, kunnen we dankzij onze uitgebreide ervaring met hout ook helpen bij op maat binnenwerk. Zo werkten we doorheen de jaren aan verschillende op maat keukens, vestiaires, badkamermeubels en meer.
Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, en neem een kijkje op ons portfolio voor meer inspiratie.
Of contacteer ons

Keuken op maat

Een volledig op maat project, of een renovatie. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van uw op maat droomkeuken. Dat kan van nul, of gebaseerd op reeds bestaande elementen.

Badkamer op maat

Niets mooier dan een aangename badkamer met meubels naar u smaak.
Niets moeilijker ook dan die te vinden…
Wij helpen u graag met het realiseren van ingewerkte of op maat meubels.

Dressing op maat

Overweeg je een dressing? Bijna elke dressing dient op maat gemaakt.

Wij bekijken graag met u uw plan en wensen en tekenen vervolgens alles uit. Om dan alles om te zetten naar de dressing van uw dromen.

Inbouwkast op maat

Overweeg je een op maat gemaakte kast? Het is de ideale oplossing om geen plaats te verliezen, en toch een maximale bergruimte te creëren.

Met een bezoek ter plaatse meten we alles op, voorzien een plan, jullie kiezen de juiste materialen en wij gaan aan de slag.

Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend

Bent u op zoek naar een nieuw parket of een parket-renovatie? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.