Parket renovatie
363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-363,page-child,parent-pageid-337,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Parket renovatie (schuurwerk)

Fris uw parket op en maak het als nieuw

U verhuist of u verbouwt? U heeft een beschadigde of afgeleefde parketvloer?
Een parketvloer opfrissen is een veel duurzamere en budgetvriendelijkere manier dan gewoon een nieuwe te plaatsen. A-parket biedt de oplossing om uw parket er terug zo goed als nieuw te laten uitzien. In de look die u in gedachten heeft.

Contacteer ons

Voor het opfrissen

Hier ziet u een beeld van een plankenvloer voordat deze werd opgefrist. De vloer ziet er mat en afgeleefd uit. De tand des tijds laat vaak ernstige sporen na op een parket. Oude verf, vernis en zelfs lijmresten van oude vloerbekleding laten u vermoeden dat de vloer onheroepelijk is beschadigd. Niets is minder waar. A-parket restaureert uw parket en zorgt er voor dat deze zijn glans van weleer terug krijgt.

Na het opfrissen

Een parket opfrissen is een meer budgetvriendelijke oplossing voor uw vloer. A-parket werkt met geavanceerde apparatuur en hedendaagse technieken, bovendien schuurt A-parket bijna stofvrij zodat u weinig last zal ondervinden tijdens de werkzaamheden. Samen met de klant kiezen we voor het juiste product en de meest gepaste kleur. Na het opfrissen is het parket terug in harmonie met uw interieur!

Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend

Overweegt u een parket-renovatie?
Contacteer ons vrijblijvend, wij komen langs, geven u op maat advies
en maken u een offerte.