Parket plaatsen
358
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-358,page-child,parent-pageid-337,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nieuwe parket/plankenvloer plaatsen

Overweegt u een parketvloer? Goeie keuze! Een parketvloer geeft sfeer, voelt aangenaam aan de voeten en maakt het warm en gezellig in huis. Bij A parket bieden we een houten vloer die past bij uw woning, smaak en budget. Een aangename eiken parket, of een duurzame bamboo? Motiefparket, of gewoon traditioneel? Een oude plankenvloer of een nieuwe?

A-Parket heeft een ruim aanbod aan massieve, samengestelde, motief-parketvloeren en oude 18e en 19e eeuwse, planken vloeren met een unieke patine. Daarnaast zorgt A-parket ook voor de aangepaste isolatie, roosters, de (rand)afwerking en het onderhoud van uw favoriete parket. Een parket kiezen is een zoektocht naar kwaliteit en stijl. A-parket heeft een uitgebreid assortiment en is bovendien gespecialiseerd in exclusieve parketten.

A-parket heeft veel referenties en reeds meerdere jaren relevante ervaring in het vakkundig plaatsen/restaureren van plankenvloeren en parket.

Maak een afspraak en we komen vrijblijvend langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Plankenvloer

Een plankenvloer is een massief houten vloerbekleding, bestaande uit planken met een tand-en groef verbinding. De plankenvloer dient op een ondervloer (multi- of osb- platen) te worden geplaatst. Plankenvloeren bestaan veelal uit franse eik, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. De planken kunnen verschillen in dikte, breedte en lengte, naar gelang uw wens en smaak.

Samengestelde parket

Een meerlaagse parket is een houten vloerbekleding waarvan de elementen opgebouwd zijn uit twee of meerdere onderlagen met beuk en/of den als ondervloer. Als bovenlaag gebruikt men veelal een massief hardhout zoals eik of andere harde houtsoorten. Een plankenvloer kan verschillen in dikte, breedte en lengte. Er zijn veel mogelijkheden.

Motief parket

Motief parket biedt een waaier aan mogelijkheden; visgraat, hongaars punt, mozaïek en stijlpanelen. Stijlpanelen bestaan uit een massief parket, geplaatst op ondervloer, in een bepaald patroon dat herhaald wordt. Versailles panelen, castel panelen, windrozen en zelfs eigen creaties zijn hiervan een voorbeeld. Zowel visgraat als hongaars punt zijn een massief parket geplaatst op ondervloer en bestaande uit even grote plankjes in een bepaald legmotief, afgewerkt met een sierboord. Mozaïek parket betaat uit lamellen van kleine rechthoekige strookjes parket.

Oude plankenvloeren

Een oude plankenvloer is een oude massieve plankenvloer (18- 19de eeuw) met een unieke patine. De planken worden hergebruikt. De planken worden zoals hedendaagse parket verwerkt. De legwijze is ook bijna hetzelfde als bij nieuw parket, enkel de afwerking is afwijkend. Voor een oude plankenvloer gebruikt men vaak oude eik, oude teck en oude wagonplanken. De plankenvloer kan in verschillende houtsoorten gezocht worden. Aan u de keuze!

Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend

Bent u op zoek naar een nieuw parket? Contacteer ons vrijblijvend. Wij komen langs, geven u eerlijk advies en stellen desgewenst een offerte op.