Parket
337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-337,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Parket

A-Parket heeft een ruim aanbod aan massieve, samengestelde, motief-parketvloeren en oude 18e en 19e eeuwse, planken vloeren met een unieke patine.

Een parket kiezen is een zoektocht naar kwaliteit en stijl. A-parket heeft een uitgebreid assortiment en is bovendien gespecialiseerd in exclusieve parketten.

A-parket heeft veel referenties en reeds 7 jaar relevante ervaring in het vakkundig plaatsen/restaureren van plankenvloeren en parket.

Plaatsing nieuw parket

Overweegt u een parketvloer? Goeie keuze! Een parketvloer geeft sfeer, voelt aangenaam aan de voeten en maakt het warm en gezellig in huis. Bij A parket bieden we een houten vloer die past bij uw woning, smaak en budget.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Parketrenovatie

U verhuist of u verbouwt? U heeft een beschadigde of afgeleefde parketvloer?
A-parket biedt de oplossing om uw parket er terug zo goed als nieuw te laten uitzien. In de look die u in gedachten heeft.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend

Bent u op zoek naar een nieuw parket of een parket-renovatie? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.